Mijn missie, visie en wie ik ben

Mijn missie is ‘mensen vitaliseren’

‘Leven’ is mijn passie, heeft mij van jongs af aan geboeid en ik heb er inmiddels veel van geleerd. Zo weet ik nu dat ik altijd verder kan met wat mij of anderen gebeurt. Als ik me open stel voor het leven ontstaat er altijd een nieuw perspectief. Wij hebben niet alleen de levenskracht om te overleven maar ook om weer geluk in ons bestaan te vinden. Dat inzicht bracht mij bij mijn missie als coach: mensen vitaliseren.

Crises hebben een hoger plan in zich

Onze samenleving doet zowel de aarde als veel van haar bewoners piepen en kraken. Geen wonder; we zijn slecht geschoold in ‘leven’, hebben veelal het contact met onze eigen aard(e) en innerlijke zekerheid verwaarloosd. Terwijl daarin ieders antwoorden liggen; in het eigen diepe weten. Onze evolutie verlangt dat we meer erkenning geven aan die ware liefdevolle aard. We zijn immers op weg naar een harmonie van een hogere orde, in elke crisis vormen zich daarvoor nieuwe zaden.

Wij hebben een ongekend zelfhelend vermogen

Ieder mens heeft een oerkracht in zich die hem kan doen uitstijgen boven wie hij nu is. Ik noem dat Liefde, het medicijn van coaching. Dit zelfhelende vermogen zet je in door vanuit je unieke spirit te leven. Hierdoor word je gelukkiger en ontstaat er meer harmonie met je omgeving. Luister naar je innerlijke stem en ontdek: je wordt geholpen, gevreesde rampen blijven uit en je omgeving is er bij gebaat. Ik geloof hier ‘heilig’ in en....liefdevolle hulp is beschikbaar.

Ik ken vele werelden en kan ze verbinden

Ik ben zorgzaam, geduldig, gewetensvol, sta met twee benen op de grond en ben spiritueel. Je kunt het met mij zowel over sport als God hebben. Ik zie verbanden tussen wat er ‘in het groot’ en ‘in het klein’ gebeurt! Ik voel mij ieders gelijke, voor niemand te goed, oordeel niet en ben toegewijd. Ik ben idealist, wil bijdragen aan een betere wereld maar ben ook realist; wij leven nu en in deze samenleving.

Ik wil werkelijk dienstbaar zijn

Mijn leven ontwikkelt zich naar een steeds grotere dienstbaarheid. Steeds meer raakt mijn eigen belang op de achtergrond. Ik wil er zijn voor wie een beroep op me doet. Werkelijke dienstbaarheid vraagt om vanuit ware liefde te leven en te werken. Nederigheid en dankbaarheid worden dan ook sterker. Daar word ik gelukkig van.